Wie ben ik?

Ik ben Diandra Hupkens (1978) en heb een passie voor reizen. De wereld ontdekken. Anderen laten zien wat de wereld te bieden heeft en hoe mooi deze is. Dat wil ik  andere mensen ook laten ervaren.

Na mijn middelbare school heb ik journalistiek gestudeerd, omdat het nieuws, achtergronden en buitenland politiek mij interesseren. In 2013 heb ik de IVOR opleiding tot reisleider afgerond, zodat ik ANVR bevoegd ben om rondreizen en dagtochten te begeleiden.

Sinds 2001 reis ik de wereld rond en heb landen bezocht zoals Cuba, Mexico, Peru, Verenigde Staten, Canada, Marokko, Jordanië, Egypte, Zuid-Afrika, India, Sri Lanka, Indonesië, Vietnam, Thailand, Cambodja, China/Tibet en grootsteden als Hongkong en Dubai en de meeste Europese hoofdsteden. Klik hier voor mijn wereldkaart. 
Onder het kopje Blogs vind je verhalen over dingen die ik tijdens het reizen zoal mee maak. 

Verder heb ik 12 jaar gewerkt als communicatiemedewerker/adviseur en heb in die hoedanigheid alles georganiseerd wat er te organiseren valt. Zoals werkbezoeken, symposia, grootschalige evenementen, creatieve werksessies en meerdaagse (internationale) events.

Kortom, ik reis en ik regel.