Diensten

Op deze website vind je informatie over de evenementen, personeelsexcursies, bedrijfsbezoeken, symposia en dagtours die ik voor je kan organiseren, begeleiden en op maat kan samenstellen.

DIANDRA REGELT:

Evenementenorganisatie
Wil je een symposium, bedrijfsfeest of evenement organiseren, maar raak je in paniek van het woord draaiboek? Ik help je graag met het bedenken van het concept en neem de organisatie voor mijn rekening. Ik maak dat draaiboek en doe alles wat er verder nodig is om dit tot een geslaagde dag/avond te maken. Ik zorg dat alles geregeld is, onderhandel over de prijzen, reageer snel op al je vragen en zo zorg ik er voor dat je een tevreden klant bent.

Bureauredactie van film- en tv-producties
Ben je op zoek naar iemand die de opzet van een documentaire of tv-productie maakt, de interviewkandidaten selecteert en benadert en een compleet draaiboek maakt, dan kun je bij mij terecht.

DIANDRA REIST:

Dagtours of werkbezoeken samenstellen en begeleiden
Wil je voor je klanten, collega’s, je afdeling of je personeelsvereniging een werkbezoek organiseren met een bepaald thema? Of wil je gewoon een leuk dagje weg organiseren, maar weet je niet waar naar toe en hoe een leuk en interessant programma er uit kan zien? Ik help je graag met de samenstelling van de dag, afgestemd op je specifieke wensen. Ik doe een programma-voorstel, maak een draaiboek en organiseer de praktische kant zoals het busvervoer, lunch/diner, sprekers en locaties om te bezoeken. Ook de reisbegeleiding van de dag kan ik voor mijn rekening nemen. Dit altijd in samenspraak met jou.

Voorbeelden van dagtours vind je hier.

Reisadvies
Wil je reisadvies over een bepaalde bestemming? Weet je niet goed hoe je een logische route moet uitstippelen? Wil je meer informatie over een bepaald land? Neem dan contact met me op en ik geef je advies en antwoord op je vragen. Ik kan je ook helpen met het boeken van vliegtickets, hotels, ferry’s en excursies.